Mijn missie

Home -> Over mij -> Mijn missie

Migraine is de afgelopen jaren één van de grootste, gevaarlijkste maar bovenal meest onderschatte gezondheidsrisico’s geworden. Vaak wordt een migraine aanval afgedaan als 'een hoofdpijntje' terwijl het in werkelijkheid iemand compleet in zijn greep kan houden. Niet voor niets zorgt migraine in Nederland per jaar voor maar liefst 5,4 MILJOEN ziektedagen!

Het is moeilijk te schatten hoeveel mensen er precies te maken hebben met migraine, maar ruwe schatting gaan ervan uit dat er inmiddels ongeveer 1,5 miljoen Nederlanders in meer of mindere mate last hebben van migraine.

Het probleem met migraine is dat er al jarenlang tientallen verschillende farmaceutische producenten zijn die beloven een middel te hebben dat in staat is uw migraine volledig te genezen.

Maar wat er eigenlijk gebeurt, is dat je als consument zijnde door de marketingmachine van deze grote farmaceutische bedrijven wordt voorgelogen aangezien migraine vaak een persoonlijke probleem betreft en de werking van deze middelen vaak van persoon tot persoon ontzettend verschilt!
Bij die ene persoon dat het middel wel enigszins baat heeft, heeft het slechts een maskerende werking in plaats van het probleem bij de werkelijke oorzaak aan te pakken. Hierdoor zal het de migraine direct terugkomen indien er gestopt wordt met het (vaak dure) middel tegen de migraine.

Het gevolg....?!?

U bent afhankelijk van het middel of u gaat van middel naar middel 'hoppen'. En wat veel mensen niet weten is dat migraine bij vrijwel alle migraine patienten een dieper liggende oorzaak heeft die door deze middelen totaal niet aangepakt worden!

Namelijk: Zuurstoftekort!!

Dit is iets dat ik in mijn "Migraine Onder Controle" boek ook duidelijk maak in de vorm van 2 enorm complete boeken waarin alles te vinden is OVER migraine, maar ook hoe u uw migraine met DOELGERICHTE OEFENINGEN volledig kunt tegengaan bij de werkelijke bron.

 

KLIK HIER VOOR MIJN UNIEKE PROGRAMMA OM MIGRAINE TE STOPPEN

 

Mijn missie is dan ook om IEDERE migrainepatient die nog altijd te lijden heeft onder de terreur van migraine binnen enkele dagen tot weken (afhankelijk van de ernst), probleemloos en zonder verdere kosten DEFINTIEF zijn of haar migraine onder controle te laten krijgen om zo weer van het leven te kunnen genieten zoals dit de bedoeling is.

naam:

email:
 

Laatste ervaringen 

 
  wat een ervaring
Hallo Johan,

Pas vanaf week 2 ben ik ook echt oefeningen en adviezen op gaan volgen. De eerste resultaten worden al merkbaar! In plaats van meerdere aanvallen per week zijn het er nu slechts enkelen. Ik heb zeker hoop dat het er de komende weken NOG minder worden.

Bedankt dat je dit zo uitgebreid hebt uitgewerkt.

Nogmaals bedankt!

Johan de V. - RotterdamDeel deze pagina op:

 
 
 
  Copyright © 2021 stopmigraine.be | Disclaimer | Links | Design by YOURwebstek