Waarom ik dit doe?

Home -> Over mij -> Waarom ik dit doe?

U zult zich wellicht afvragen wat de reden is dat ik deze site opgezet heb?

Het toverwoord voor mijn motivatie is “Eigen ervaring en de ervaringen die ik van anderen hoor naar aanleiding van mijn Migraine onder controle programma”…

Ik kan niet uitleggen hoe het voelde toen ik, na al die tegenslagen die ik heb gehad als gevolg van mijn migraine, eindelijk weer:

  • Ergens aan kan beginnen zonder bang te hoeven zijn dat mijn migraine ervoor zorgt dat ik het voortijdig moet beeindigen,
  • Drukke dagen op het werk probleemloos en zonder migraine door kan brengen,
  • Mezelf niet meer druk hoefde te maken of ik i.v.m. mijn regelmatig afwezigheid die promotie wel kreeg,
  • Geen dagen door hoefde te brengen in een verduisterde kamer na weer een migraine aanval.

En des te gemotiveerder werd ik vervolgens door de reacties van andere migraine patienten die met behulp van mijn "Migriane Onder Controle Programma" eindelijk na tientallen jaren van migraine terreur hetzelfde gevoel ervaarden. En dit terwijl ze dachten dat zo'n resultaat onmogelijk was en de migraine iets was dat hen de rest van hun leven in de greep zou hebben!

 

KLIK HIER VOOR MIJN UNIEKE PROGRAMMA OM MIGRAINE TE STOPPEN

 

Iedere keer wanneer ik weer een positieve reactie kreeg gaven ze aan maar al te blij te zijn eindelijk dagen door te kunnen brengen zonder hoofdpijn en zonder heel de dag door dure en gevaarlijke pijnstillers te moeten slikken. Keer op keer!

Op dat moment besefte ik dat ik IEDEREEN met migraine dit gevoel wilde laten ervaren. Man en vrouw, jong en oud. Geen uitzonderingen!

Vanaf toen wilde ik gewoon gebruikerservaringen van iedereen tegemoet zien die met behulp van mijn "Migraine Onder Controle" programma eindelijk de verlichting hadden weten te bereiken waar ze al jaren naar snakten.
Ik wilde iedereen laten ervaren wat er allemaal mogelijk was: Een gevoel van opluchting, een dag vol energie en hoofdpijnvrije dagen de rest van hun leven.

Dit is mijn streven en tot op heden zijn er al honderden mensen die dit hebben mogen ervaren. Mijn vraag is daarom: "Bent u de volgende?!"

naam:

email:
 

Laatste ervaringen 

 
  wat een ervaring
Hallo Johan,

Pas vanaf week 2 ben ik ook echt oefeningen en adviezen op gaan volgen. De eerste resultaten worden al merkbaar! In plaats van meerdere aanvallen per week zijn het er nu slechts enkelen. Ik heb zeker hoop dat het er de komende weken NOG minder worden.

Bedankt dat je dit zo uitgebreid hebt uitgewerkt.

Nogmaals bedankt!

Johan de V. - RotterdamDeel deze pagina op:

 
 
 
  Copyright © 2021 stopmigraine.be | Disclaimer | Links | Design by YOURwebstek