Aromatherapie tegen migraine

Home -> Middelen tegen migraine -> Aromatherapie tegen migraineAromatherapie tegen migraine

Veel artsen zijn het erover eens dat aromatherapie tegen migraine een prima aanvullende werking kan hebben. Aromatherapie heeft medisch gezien nog niet bewezen migraine te kunnen stoppen, maar wanneer het wordt gebruikt in combinatie met traditionele geneesmiddelen tegen migraine leert de ervaring dat het wel in staat is de hoeveelheid en ernst van de migraineaanvallen te verminderen.

Aromatherapie is een natuurlijke helingsmethode die gebruik maakt van plantaardige oliën. Het is niet precies bekend waar de helende werking van aromatherapie vandaan komt, maar sommige beweren dat de geur of de chemische reactie van de olie zelf voor verlichting zorgt.

Belangrijke punten van aromatherapie tegen migraine

Wanneer u aromatherapie tegen migraine overweegt, moet u onderstaande punten in overweging nemen:

  • Bespreek nieuwe behandelingen tegen migraine altijd voortijdig met een dokter.
  • Laat aromatherapie als migraine behandeling door een ervaren aromatherapeut uitvoeren.
  • Wanneer u tegelijk gebruik maakt van aromatherapie en medicatie, wees dan op uw hoede voor overgevoelige reacties en bezoek meteen een dokter indien deze voorkomen.
  • Gebruik uitsluitend homeopathische middelen tegen migraine die specifiek bedoeld zijn voor aromatherapie. De juiste middelen worden bewaard in donkere verpakkingen en niet blootgesteld aan direct zonlicht.
  • Gebruik een diffuser die speciaal geschikt is voor aromatherapie. Teveel olie op dezelfde plaats van het lichaam kan irriterend zijn en is daardoor niet aan te raden.

Essentiële aromatherapie olie kan op verschillende manieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld met een diffuser waarbij het 2 tot 3 keer per dag geïnhaleerd wordt, maar de olie kan ook opgelost worden in warm water waarbij de waterdamp geïnhaleerd wordt. Ook kan aromaolie opgelost worden in bad- of massageolie maar omdat sommige mensen overgevoelig zijn voor olie is het raadzaam om ook hier een ervaren aromatherapeut te laten kijken of dit veilig is.

Olie die algemeen goed bekend staan als aromatherapie tegen migraine zijn lavendel, munt, rosemarijn, eucalyptus, sandelhout, salie, gember, ylang-ylang, basilicum, majoraan en kamille.

 

KLIK HIER VOOR MIJN UNIEKE METHODE OM MIGRAINE
DEFINITIEF TE STOPPEN

 

Schrijf u hieronder in om op de hoogte te blijven van alle nieuwe informatie over aromatherapie tegen migraine en meer... :

naam:

email:
 

Laatste ervaringen 

 
  wat een ervaring
Hallo Johan,

Pas vanaf week 2 ben ik ook echt oefeningen en adviezen op gaan volgen. De eerste resultaten worden al merkbaar! In plaats van meerdere aanvallen per week zijn het er nu slechts enkelen. Ik heb zeker hoop dat het er de komende weken NOG minder worden.

Bedankt dat je dit zo uitgebreid hebt uitgewerkt.

Nogmaals bedankt!

Johan de V. - RotterdamDeel deze pagina op:

 
 
 
  Copyright © 2021 stopmigraine.be | Disclaimer | Links | Design by YOURwebstek