Groot Hoefblad tegen migraine

Home -> Middelen tegen migraine -> Groot hoefblad tegen migraineGroot hoefblad tegen migraine

Natuurlijk zou iedere migraine patiënt volledig van de migraine af willen raken. En als volledige genezing geen optie is, zou een vermindering van de hoeveelheid migraines minstens zo gewenst zijn. En wat is beter dan dit te bereiken zonder chemische hulpmiddelen? Wellicht dat groot hoefblad een heel goed alternatief tegen migraine kan zijn…

Groot hoefblad is een struik die voorkomt in Zuidwest-Azië, Europa en Noord-Afrika. Voor migraine behandeling is vooral de wortel van belang. Er zijn verschillende studies geweest die hebben aangetoond dat bijna 80% van de onderzochte personen die dagelijks een dosis extract van hoefblad innamen, verlichting van de migraine klachten ervaarden.

Het gebruik van Groot Hoefblad tegen migraine

Hoefblad wordt al vele jaren in Azië gebruikt en ook Europa is al langere tijd bekend met de helende werking. De afgelopen jaren zijn er in Amerika, waar men wat wantrouwiger was over de werkzaamheid, verschillende onderzoeken uitgevoerd waarbij het groot hoefblad tegenover placebo middelen werd gezet. Hierin was een duidelijk positief effect op te merken in de resultaten van de toepassing van groot hoefblad.

Vermindering van hoeveelheid migraineaanvallen lag bij de deelnemers gemiddeld tussen de 37 en 62% waarbij ook nog eens vrijwel geen bijwerkingen waren op te merken. Een klein deel van de onderzochte personen kreeg te maken met een lichte vorm van winderigheid. Gezien het vrijwel uitblijven van serieuze bijwerkingen wordt het gebruik van dit alternatief dan ook als ‘veilig’ beschouwd. Echter is het bij gepland gebruik naast reguliere migraine medicijnen aan te bevelen om dit vooraf met een dokter te bespreken.

Werkzame stoffen tegen migraine

Ruw hoefblad bevat pyrrolizidine alkaloïden (PA's). Deze alkaloïden staan bekend als zijnde giftig voor de mens en zorgen met name voor leverproblemen. Wanneer u gebruik gaat maken van hoefblad, is het daarom zeer belangrijk dat deze PA-vrij zijn.

De hoeveelheid alkaloïden in hoefblad is met een concentratie van 0.01% minimaal. Toch dient er wel rekening mee gehouden te worden. Om deze reden wordt voorgeschreven om het supplement maximaal 4 tot 6 maanden in te nemen. Wanneer de hoeveelheid migraineaanvallen na het stoppen met het middel toeneemt kan het supplement wederom 4 tot 6 maanden ingenomen worden waarbij het belangrijk is om minimaal een maand tussen de verschillende kuren te houden.

 

KLIK HIER VOOR MIJN UNIEKE METHODE OM
MIGRAINE DEFINITIEF TE STOPPEN

 

Of schrijf u hieronder in om op de hoogte te blijven van alle nieuwe informatie over Groot Hoefblad tegen migraine en meer... :

naam:

email:
 

Laatste ervaringen 

 
  wat een ervaring
Hallo Johan,

Pas vanaf week 2 ben ik ook echt oefeningen en adviezen op gaan volgen. De eerste resultaten worden al merkbaar! In plaats van meerdere aanvallen per week zijn het er nu slechts enkelen. Ik heb zeker hoop dat het er de komende weken NOG minder worden.

Bedankt dat je dit zo uitgebreid hebt uitgewerkt.

Nogmaals bedankt!

Johan de V. - RotterdamDeel deze pagina op:

 
 
 
  Copyright © 2021 stopmigraine.be | Disclaimer | Links | Design by YOURwebstek