Migraine afdrijvende medicatie

Home -> Middelen tegen migraine -> Migraine afdrijvende medicatie

Vandaag de dag zijn er 2 voorname vormen van zogenaamde migraine afdrijvende medicatie. Artsen schrijven doorgaans twee soorten migraine medicijnen voor als migraine behandeling. Maar zijn deze verschillende migraine afdrijvende medicijnen wel zo perfect in werking als dat de medische wetenschap u willen doen geloven? In dit artikel beschrijf ik de twee meestgebruikte soorten migraine afdrijvende medicijnen.

Type 1 is ontworpen om een migraine te helpen stoppen die reeds is begonnen. Deze therapie is migraine afdrijvend en dit medicijn lijkt het beste te werken wanneer het kort na het begin van een migraine ingenomen wordt. Type 2 is dagelijkse medicatie die is ontwikkeld om de hoeveelheid migraineaanvallen te verminderen. Dit soort medicatie wordt profylactische of preventieve behandeling genoemd.

Veel voorkomende groepen migraine afdrijvende medicatie

Er zijn twee veel voorkomende groepen migraine afdrijvende voorschriften: triptanen en de ergotamine.

Triptanen (sumatriptan, zolmitriptan, naratriptan, enz...) werken door zich te binden aan serotonine receptoren op de bloedvaten en zenuwen in de hersenen. Door het blokkeren van deze receptoren wordt een ontsteking verminderd en zijn de bloedvaten in staat om te vernauwen. Voor velen brengt dit enigszins verlichting tegen migraine. Triptanen zijn verkrijgbaar als injecties, tabletten en neussprays.

Algemene bijwerkingen van triptanen zijn een opgezette en rode huid, beklemd gevoel op de borst en/of keel, en tinteling en irritatie van de huid. Minder vaak voorkomende en minstens zo ernstige bijwerkingen zijn duizeligheid, slapeloosheid en vermoeidheid. Het grootste gezondheidsrisico van triptanen is een hartaanval of beroerte bij mensen met eerder gediagnosticeerde hart- en vaatziekten of overige risico’s voor het hart zoals overgewicht en hoge bloeddruk.

 

KLIK HIER VOOR MIJN UNIEKE METHODE OM
MIGRAINE DEFINITIEF TE STOPPEN

 

Ergotamine of dihydro-preparaten, zoals triptanen, tracht de migraine te verminderen door het vernauwen van de bloedvaten. Ergotamine werkt niet zo gericht als triptanen en leidt daardoor tot vernauwing van de bloedvaten door het hele lichaam.
Ondanks de uitgebreide gezondheidsrisico’s van triptanen zijn de risico’s bij ergotamine door het grotere bereik nog groter wat het middel over het algemeen dan ook alleen aanbevolen maakt voor patiënten die niet in staat zijn om verlichting te vinden met behulp van veiligere alternatieven.

Ergotamine veroorzaakt bij vrouwen langdurige samentrekking/inkrimping van de baarmoeder wat bij zwangere vrouwen zelfs kan leiden tot een miskraam. Gebruik van ergotamine geeft ook veel meer kans op misselijkheid en braken dan het gebruik van triptanen. Bekende merknamen van ergotamine zijn onder andere Cafergot, Wigraine, Migranal en Ergomar.

Bijwerkingen van medicatie tegen migraine

Zoals u ziet is het aan te bevelen bij medicijnen als migraine behandeling vooraf goed de bekijken wat de bijwerkingen zijn! U zal niet de eerste zijn die met zware complicaties in het ziekenhuis komt te liggen! Sowieso zijn bovenstaande migraine medicijnen zeer gevaarlijke medicijnen die veel meer aan chemische stoffen bevatten dan alleen de werkzame middelen tegen migraine.

Wilt u daarom uw migraine 100% gegarandeerd op een volledig natuurlijke manier onder controle weten te krijgen? Kijk dan eens naar het unieke Migraine Onder Controle programma wat ik ontworpen heb. Dit programma richt zich puur en alleen op de bron van het werkelijke migraineprobleem: Zuurstoftoevoer naar de hersenen.

En dat op een 100% Natuurlijke & Gegarandeerde manier!

Met slechts enkele oefeningen per dag kunt u uw zuurstoftoevoer naar de hersenen namelijk verzesvoudigen zodat hoofdpijn en migraine gegarandeerd tot het verleden zullen behoren!

Benieuwd? Navigeer dan snel naar de gezonde medicatie tegen uw hoofdpijn en migraine!

 

KLIK HIER VOOR MIJN UNIEKE METHODE OM
MIGRAINE DEFINITIEF TE STOPPEN

 

Of schrijf u hieronder in om op de hoogte te blijven van alle nieuwe informatie over medicatie tegen migraine en meer... :

naam:

email:
 

Laatste ervaringen 

 
  wat een ervaring
Hallo Johan,

Pas vanaf week 2 ben ik ook echt oefeningen en adviezen op gaan volgen. De eerste resultaten worden al merkbaar! In plaats van meerdere aanvallen per week zijn het er nu slechts enkelen. Ik heb zeker hoop dat het er de komende weken NOG minder worden.

Bedankt dat je dit zo uitgebreid hebt uitgewerkt.

Nogmaals bedankt!

Johan de V. - RotterdamDeel deze pagina op:

 
 
 
  Copyright © 2021 stopmigraine.be | Disclaimer | Links | Design by YOURwebstek