MIGRAINE ONDER CONTROLE PROGRAMMA

“Beheerst U Uw Hoofdpijn En Migraine OF
Heeft Uw Hoofdpijn En Migraine De Beheersing Over U??”

Eindelijk de ENIGE Permanente Remedie Waarmee Het Mogelijk Is Vanaf Vandaag Met Enkele Simpele Oefeningen 100% Gegarandeerd Van Hoofdpijn En Migraine Af Te Komen…

Nooit meer te maken te hebben met die verschrikkelijke hoofdpijn……

 Nooit meer uw kinderen alleen te moeten laten spelen omdat u in een donkere kamer de dag moet doorbrengen…

 Nooit meer zorgen te hoeven maken over het wel of niet krijgen van promotie doordat u vaak afwezig bent geweest op het werk…

 Nooit meer druk te hoeven maken hoeveel pijn u de rest van uw leven nog moet lijden…

Beste hoofdpijn- en migrainepatient,

Als u eindelijk van de ondraaglijke hoofdpijn af wilt komen zonder ooit nog 1 Euro(!) aan niet werkende farmaceutische troep uit te willen geven, dan is dit ongetwijfeld de belangrijkste informatie die u ooit over hoofdpijn en migraine heeft gelezen. Hieronder vindt u namelijk eindelijk de oplossing waar u ongetwijfeld al die tijd naar op zoek was.

Waarschijnlijk ervaart u momenteel dezelfde frustraties als waar iedere migrainepatiënt (inclusief mezelf tot een tijd terug) mee kampt. Denk aan:

 Ondraaglijke hoofdpijnen,

 De vermoeidheid,

 Het dagelijkse disfunctioneren op uw werk,

 De lege portemonnee door alle uitgeprobeerde niet-werkende farmaceutische ‘oplossingen’

Accepteert u dit als iets ‘waar u nou eenmaal mee dient te leven’, raad ik u aan deze site te verlaten want dan is onderstaande informatie wellicht niet hetgeen waar u naar op zoek bent.
Wenst u echter vandaag nog serieus de eerste stap te zetten om met behulp van enkele simpele dagelijkse oefeningen alle bovenstaande ergernissen PERMANENT de wereld uit te helpen, dan help ik u met alle plezier verder…

Er zijn namelijk dagelijks migraine- en hoofdpijnslachtoffers die met behulp van dit product 100% natuurlijk, permanent en zonder verdere terugkomende investeringen hun hoofdpijn en migraine volledig weten te controleren. Inmiddels zijn het er zelfs al 389 en dit aantal groeit met de dag!

Benieuwd hoe dit allemaal mogelijk is? Lees dan snel verder…

Maar laat mij u allereerst enkele vragen stellen:

Stapt u regelmatig ‘s ochtends met hoofdpijn uit bed?

 Krijgt u regelmatig klachten van uw partner wanneer u weer gedwongen op bed moet blijven terwijl hij of zijn net iets leuks wilde gaan doen?

 Wordt u regelmatig geveld door ondraaglijke hoofdpijn?

 Heeft u vaak last van aura’s en troebel zicht in het verkeer (wat een ENORM risico met zich meebrengt)?

 Bent u wel eens afwezig op uw werk na weer een migraineaanval?

 En bent u soms bang wanneer die volgende aanval toeslaat?

En u maakt de volgende fouten?

U slikt de hele dag paracetamol om de pijn te bestrijden…

 U gaat soms nog een stap verder door sterke ibuprofen in te nemen…

 U volgt een onnavolgbaar migrainedieet waarmee u nooit de exacte oorzaak duidelijk krijgt…

 U slikt levensgevaarlijke triptanen met zeer gevaarlijke bijwerkingen…

 U volgt homeopathie tegen migraine wat nooit bewezen werking heeft gehad…

 U volgt een dure botoxbehandeling tegen migraine wat ook schijnt te werken…

LET OP, Dit Is NIET Uw Fout!

Integendeel zelfs! Dit zijn namelijk middeltjes die iedereen met zware hoofdpijn of migraine probeert om ervan af te komen! Reclames die je er over ziet, artikelen die je er over leest, allemaal beloftes dat deze producten perfect werken.

Maar dat doen ze in werkelijkheid helemaal niet! U en de miljoenen andere migrainepatiënten in Nederland zijn daarvan het levende voorbeeld! Hebben al de farmaceutische producten u permanent geholpen van uw probleem? Waarschijnlijk niet! Anders was u hier niet beland... En dan zouden er wereldwijd ook geen miljoenen mensen zijn die nog dagelijks gevloerd worden door die verschrikkelijke hoofdpijnaanvallen!

De producten van de farmaceutische industrie zijn hét perfecte voorbeeld van niet werkende symptoombestrijding! In plaats van het probleem bij de bron aan te pakken, maskeren ze het slechts! Maar hoe belachelijk het ook is.... b

Dit Is Exact De Bedoeling!

Want zolang de mensen in de werking blijven geloven en er tegelijkertijd nooit permanent vanaf komen, blijft het geld wel binnen stromen! Dat is ook de strategie van dergelijke bedrijven! Werking laten geloven en vervolgens de mensen miljoenen Euro's per jaar uit de zakken kloppen! En helaas trappen er dagelijks nog altijd miljoenen mensen in.. Dit is zo bij middelen tegen het roken, middelen om af te vallen, maar net zo goed met middelen tegen hoofdpijn en migraine!

Het is zelfs zo erg dat ik regelmatig via de mail verhalen krijgt te zien waaruit blijkt dat ook doktoren (waar u ongetwijfeld wel beter van verwacht), zonder überhaupt maar te vragen naar klachten of voorgeschiedenis, meteen LEVENSGEVAARLIJKE triptanen voorschrijven! Ze horen uw verhaal aan, rommelen wat op hun computer en *HUP*… daar is het receptje voor die levensgevaarlijke pillen al.

Ik hoop dat u dat vanaf vandaag met deze wijsheid niet meer zal doen!

Maar ook ik als onwetende migrainepatiënt trapte hier tot een tijd geleden iedere keer weer in. Niets van alle middeltjes dat nou eindelijk eens permanent hielp maar uiteindelijk na een lange periode van jaren en jaren knallende hoofdpijn het wel bijna opgegeven en deze ondraaglijke pijn dan maar ‘te accepteren’ zoals het was…

Maar diep van binnen wist ik: “Ik moet en zou hier wat aan doen”!! Want het zal toch niet zo zijn dat slechts een pijn in mijn hoofd mijn volledige leven zou verpesten! Mijn leven was buiten de hoofdpijn en de nadelen die dit met zich meebracht namelijk perfect!! Ik zou me dan ook nooit gewonnen geven! b

KLIK HIER VOOR MIJN UNIEKE PROGRAMMA OM MIGRAINE TE STOPPEN

Met dit als grote motivatie ben ik me alle theorie over het verschijnsel ‘hoofdpijn en migraine’ eigen gaan maken:

Verschillende (wetenschappelijke) onderzoeken, artikelen, boeken, methodes tegen hoofdpijn en migraine, gesprekken met KNO artsen en wat al nog meer zijn in de loop van de tijd de revue gepasseerd. Na maanden van werk was het resultaat uiteindelijk daar: een zeer compleet boekwerk van bijna 100(!) pagina’s in een superhandige E-book vorm waarmee het voor iedereen mogelijk was met een aantal simpele maar extreem doeltreffende oefeningen hoofdpijn en migraine VOLLEDIG te controleren. Nadat ik allereerst mezelf als proefkonijn genomen had en er mijn migraine PERMANENT mee onder controle kreeg (en zo mijn leven eindelijk weer terug kreeg), wist ik zeker dat eigenlijk iedere migrainepatiënt naar dit product op zoek MOEST zijn! Stel uzelf eens een product voor dat:

 100% Natuurlijk is,

 Volledig gegarandeerd is,

 Een permanente werking heeft,

 Geen terugkerende kosten heeft,

 Uw hoofdpijn en migraine voor altijd onder controle weet te krijgen.

Ik was ervan overtuigd dat IEDERE persoon met zware hoofdpijn en migraine dit zou willen hebben! U toch ook?? Dit was dan ook mijn uiteindelijke aanvangsmissie en van hieruit ben ik verder gegaan om iedere persoon die te lijden heeft onder hoofdpijn en migraine te laten ervaren hoe een energiek leven zonder deze ondraaglijke pijn er ook alweer uitzag.

En dit heb ik de afgelopen tijd geweten! Niet minder dan 389 mensen zijn er inmiddels achter en dit aantal stijgt met de dag!

Wellicht zult u benieuwd zijn hoe dit dan allemaal mogelijk is en om u geheel vrijblijvend een indruk te geven van de inhoud vindt u hieronder volledig gratis één van de oefeningen uit het complete ‘Migraine Onder Controle’ boekwerk. Deze oefening toont u hoe simpel en eenvoudig de oefeningen zijn waarmee het mogelijk is om uw hoofdpijn en migraine volledig onder controle te krijgen. Simpel, maar ENORM doeltreffend…. De oefening gaat als volgt:

Onderkaak Oefening 3 - Kauwen

  • Sluit de mond en stel uzelf voor dat u kauwgom aan het kauwen bent. Houdt dit gedurende een minuut vol.
  • Om de oefening goed uit te voeren is het belangrijk dat uw kiezen tijdens de oefening aan beide kanten enigszins van elkaar komen om vervolgens weer zacht op elkaar te komen. Belangrijk is dat u uw mond gedurende de oefening gesloten houdt.
  • De oefening werkt vrij ontspannend voor de kaak omdat u niet echt op iets kauwt. In het begin kunt u wellicht wat last hebben van uw kaak. U mag de tijd in het begin dan enigszins verkorten tot blokjes van een aantal seconden en dit langzaam opvoeren.
  • U kunt een “mmm” geluid maken tijdens de oefening. Dit opent de keel beter. Ondanks dat het maken van dit geluid niet verplicht is, bevordert het de werkzaamheid.
  • Wat u voelt tijdens dit geluid is het zachte weefsel achterin de keel dat de luchtwegen opent.

Bovenstaande oefening betreft slechts één van de vele krachtige oefeningen die behandeld zullen worden in het boekwerk van in totaal bijna 100(!) pagina’s aan cruciale informatie voor hoofdpijn- en migrainepatiënten!

KLIK HIER VOOR MIJN UNIEKE PROGRAMMA OM MIGRAINE TE STOPPEN

Nu u een idee heeft wat de inhoud van het programma is, zal ik hieronder bespreken waarom juist DIT programma zo uniek in zijn soort is. b

Waarom DIT programma?

De werkelijke rede waarom dit programma in tegenstelling tot de talloze andere verkrijgbare farmaceutische middelen WEL werkt, is dat de oefeningen binnen het programma zich specifiek richten op de oorzaak van het probleem: zuurstoftekort naar de hersenen! Ja u leest het goed:

Zuurstoftekort naar de hersenen!

Uw hersenen snakken in werkelijkheid namelijk constant naar zuurstof en doordat u dit onvoldoende geeft worden de hersenen stukje bij beetje verder en verder verstikt van voldoende zuurstof.

Dit klinkt bizar hè? Uw hoofdpijn en migraine worden in werkelijkheid veroorzaakt door een zwelling van de aderen en cellen rond de hersenen, wanneer deze te maken krijgen met een levensbedreigend lage zuurstoftoevoer.

De hersenen schreeuwen naar zuurstof en reflecteren dit op uw lichaam in de vorm van gezwollen aderen en cellen rond de hersenen. En op het moment dat een zuurstofshot naar de hersenen wordt gestuurd zwellen ze tijdelijk, door het volpompen van de zuurstof, zelfs nog verder op tot een nog verschrikkelijkere hoofdpijn- en migraineaanval.

Vaak gaat dit gepaard met een vertroebeld beeld, het zien van migraine aura’s of andere effecten van een migraine. Dit wordt allemaal veroorzaakt door de druk van de gezwollen aderen op de verschillende delen van de hersenen die bijvoorbeeld het zicht regelen. Deze druk op de verschillende hersendelen die bij iedereen verschilt verklaart ook de verschillende vormen en effecten die mensen tijdens een migraine ervaren. Met de oefeningen uit het Migraine Onder Controle programma leert u om specifiek uw persoonlijke probleemgebieden, die de migraine veroorzaken, volledig te controleren. In het oefenprogramma zult u allereerst een volledige persoonlijke diagnose maken van uw migraine. Want wat maar weinig mensen weten, is dat hoofdpijn en migraine in vrijwel alle gevallen meer dan één veroorzakende gebieden in het hoofd heeft! Wanneer uw migraine dus twee probleemgebieden heeft, waar u er maar één van behandelt, dan zult u het ook nooit volledig kunnen controleren! b

Zo Simpel Is Het!

Dit voorkomt u dus met de uitgebreide diagnose waar we het programma mee beginnen, waarna u precies weet welke probleemgebieden u aan kunt gaan pakken en HOE u deze aan kunt pakken. Snel, efficiënt en doeltreffend! Door de grote aantallen ondersteunende informatie en handleidingen over alles omtrent migraine, is het mogelijk om binnen de tijd die u heeft maximaal rendement te halen. Ideaal!

Wat u vervolgens allemaal leert in het Migraine Onder Controle' programma is:

 Vijf lichaamsbalans oefeningen die uw diafragma aanleren om de eigenlijke taak van het pompen van voldoende zuurstof naar de longen weer op zich te nemen.

 Simpele ademhalingsoefeningen die uw zuurstofgehalte met 500% zullen doen stijgen! Binnen enkele minuten dat u de oefeningen uitvoert is het mogelijk uw bloed 20% meer zuurstof naar de hersenen te laten transporteren wat meteen de ergste hoofdpijnen kan controleren.

 Uitgebreidere ademhalingsoefeningen die uw lichaam aanleren om zuurstof gelijkmatiger naar de hersenen te transporteren waardoor de delen die normaal gesproken als eerste verstoken worden van zuurstof eindelijk weer de zuurstof krijgen die ze nodig hebben.

 Unieke nekoefeningen die spanning en blokkades in de nek verhelpen. Nekblokkades zorgen niet alleen voor een blokkade van de bloedtoevoer naar de hersenen, maar zorgen ook voor een enorme lichamelijke energieafname. Sommige mensen die deze oefeningen uitvoerden ervaarden dan ook een enorme energieopleving toen de blokkades door middel van deze oefeningen weg waren.

 Makkelijk toe te passen spanningsverlagende ademhalingsoefeningen die u op ieder moment en op iedere plek kunt beoefenen om snel en doeltreffend spanning en angst te leren controleren. Deze oefening is uitermate geschikt wanneer u voelt dat zo’n verschrikkelijke hoofdpijn eraan zit te komen.

 En tenslotte een geheime haha-oefening die niet alleen de hersenen voorziet van zuurstof en zo hoofdpijn en migraine verhelpt, maar u tegelijkertijd de longen uit uw lijf laat lachen!

LET OP: Dit ‘Migraine Onder Controle’ programma staat niet vol met theoretische informatie over hoofdpijn en migraine. Tuurlijk zal ik ook exacte uitleggen wat migraine is en waar het door veroorzaakt wordt. Maar voor mij geen medische wetenschap van hoger universitair niveau!

Wat u echter wel krijgt, is een volledig uitgewerkt oefenprogramma dat alle tips, oefeningen en technieken bevat waarmee u volledig gegarandeerd binnen enkele weken natuurlijk en 100% permanent van uw hoofdpijn en migraine afkomt! In feite geef ik u alles wat u hiervoor nodig heeft en nog veel meer, namelijk: b

Dagen… Maanden…. Jaren…. Zonder ooit nog te moeten lijden onder de terreur genaamd migraine! Voor de rest van uw leven

KLIK HIER VOOR MIJN UNIEKE PROGRAMMA OM MIGRAINE TE STOPPEN

Wat wenst u nog meer??

Wellicht dobbert u graag nog jaren verder met:

 Het slikken van die bittere paracetamols tot een verslaving aan toe...

 Een nog ongezondere verslaving aan de camouflerende werking van ibuprofen...

 Het volgen van een migrainedieet waar u er toch keer op keer achter komt dat er nog steeds triggers bestaan die uw migraine blijven veroorzaken...

 Het ervaren van de levensgevaarlijke bijwerkingen van triptanen...

 Het oneindig volgen van dure homeopathie of vergelijkbare onbewezen consulten...

 Het inspuiten van botox zonder de effecten op de lange termijn te weten …

Maar dat lijkt me niet! Op deze manier raakt u slechts alleen veel geld kwijt en wellicht nog wel veel meer! Ik denk dat u meer interesse heeft in een middel dat…

 Vanaf vandaag ingezet kan worden om met slechts enkele oefeningen per dag uw hoofdpijn en migraine definitief onder controle te krijgen.

 Een MUST is om u permanent van uw hoofdpijn af te komen. Uw kans om eindelijk door het leven te gaan als ex-migrainepatiënt vol energie en levenskracht.

 Het eindelijk waar maakt om u 100% natuurlijk van uw hoofdpijn en migraine af te helpen.

 Eindelijk compleet beschrijft wat er WERKELIJK nodig is om hoofdpijn en migraine te verdrijven en waarmee zelfs de ergste migrainepatiënten hun probleem hebben weten te elimineren.

Mijn vraag aan U is dan ook; hoeveel heeft u ervoor over om verder te kunnen leven zonder:

 Vermoeidheid

 Hoofdpijn

 Relatieproblemen

 Onzekerheid van een nieuwe aanval

 Concentratieproblemen door een aura

 Stress

 Geestelijke spanning

 Kans op ernstige gezondheidsaandoeningen

Als ex migrainepatiënt weet ik nu dat dit voor mij ONBETAALBAAR zou zijn! Want ach.. Anders gaf ik toch Honderden Euro’s uit aan niet werkende farmaceutische onzin. En dat terwijl ik dondersgoed wist wat voor een grote gezondheidsrisico hieraan zitten. Voor mij zou iets dat wel echt 100% natuurlijk en permanent werkt onbetaalbaar zijn!

En naast mij die 389 andere ex migrainepatiënten die hier exact hetzelfde over denken nadat ze het boek succesvol hebben doorlopen.

Echter, in verband met de huidige economische situatie waar we helaas allemaal doorheen moeten zien te komen, bied ik het product aan voor slechts € 64,- -> € 37,-!

"Waarom € 37,- ?"

Voor ik tot dit product kwam, heb ik ontzettend veel uren aan tijd besteed om er achter komen wat de werkelijke oorzaak achter hoofdpijn en migraine is. Tientallen boeken, websites en artikelen heb ik bestudeerd en geanalyseerd en meerdere informatieve gesprekken met verschillende KNO-artsen zijn eraan vooraf gegaan om de theorie achter hoofdpijn en migraine volledig duidelijk te krijgen.

Vervolgens heb ik in overleg met artsen en specialisten er nog eens enkele maanden over gedaan om het hele boekwerk op te stellen en te perfectioneren naar wat het vandaag de dag is: Een werkend ‘Migraine Onder Controle boekwerk’ waar inmiddels al HONDERDEN migrainepatiënten permanent mee zijn gestopt!

Dit is die eenmalige kleine investering van € 37,- toch wel waard lijkt me?! En zeg nou zelf, wat is € 37,- u waard om volledig van uw hoofdpijn en migraine te genezen?! Niets toch?!

Mijn Garantie

Ik garandeer u dat het ook in uw situatie 100% werkt. Ik wil zelfs de weddenschap aangaan dat u mijn programma geheel vrijblijvend 8 weken mag uitproberen. Bent u na 8 weken nog niet volledig van uw hoofdpijnprobleem af, dan stort ik het volledige aankoopbedrag gewoon terug op uw rekening! Zonder lastige vragen of voorwaarden!

Als ex migrainepatiënt weet ik namelijk wat een frustratie hoofdpijn met zich meebrengt en wat het voor uw levenslust kan betekenen. Het enige wat ik dan ook wens is dat u als migrainepatiënt volledig van deze frustratie af kan komen. Dit is mijn missie en als mijn Migraine Onder Controle Boekwerk u daar niet bij kan helpen, DAN HOEF IK UW GELD NIET!! Zo simpel en vertrouwd is het! b

Bestel Daarom Nu Voor Mijn Actieaanbod Van Vandaag

 Dit speciale aanbod is nog slechts 2 dagen geldig!

 

Migraine Onder Controle Deel 1

en Migraine Onder Controle Deel 2

Normale Prijs €64,- NU €37,-

Voeg toe aan winkelwagen


Op uw hoofdpijnvrije toekomst!

Johan de Rooi

p.s. Ik zal er alles aan doen om u volledig hoofdpijnvrij te maken. Mocht u tijdens de uitvoering van het programma dan ook vragen hebben, dan kunt u me altijd persoonlijk e-mailen en ik zal er alles aan doen om u verder op weg te helpen!

p.p.s. Deze aanbieding is slechts zéér tijdelijk geldig. Wanneer u de volgende keer terug komt op deze pagina en u ziet dat het aanbod niet meer geldig is, weet dan dat u geen recht meer heeft op deze speciale actieprijs.

p.p.p.s. Na aankoop krijgt u DIRECT toegang tot het Migraine Onder Controle Boek en kunt u vandaag nog aan de slag om uw migraine en hoofdpijn eindelijk te verslaan!

naam:

email:
 

Laatste ervaringen 

 
  wat een ervaring
Hallo Johan,

Pas vanaf week 2 ben ik ook echt oefeningen en adviezen op gaan volgen. De eerste resultaten worden al merkbaar! In plaats van meerdere aanvallen per week zijn het er nu slechts enkelen. Ik heb zeker hoop dat het er de komende weken NOG minder worden.

Bedankt dat je dit zo uitgebreid hebt uitgewerkt.

Nogmaals bedankt!

Johan de V. - RotterdamDeel deze pagina op:

 
 
 
  Copyright © 2020 stopmigraine.be | Disclaimer | Links | Design by YOURwebstek