Migraine symptomen

Home -> Migraine symptomen

Er zijn verschillende migraine symptomen die aangeven dat er een dreigende migraine aan zit te komen. Deze migraine symptomen verschillen van persoon tot persoon en ook de hevigheid ervan is bij iedereen verschillend. Deze voortekenen worden ook wel migraine prodromen genoemd.

Maar buiten de voortekenen van een migraine zijn er ook symptomen die als gevolg van een migraine kunnen worden gezien. Zo zijn er mensen die slapeloosheid ervaren van migraine en mensen die bij langdurige en hevige migraine zelfs depressief kunnen worden! Hoe dan ook, feit blijft dat er per jaar in Nederland maar liefst 5,4 miljoen ziektedagen gerelateerd zijn aan migraine.

Veelvoorkomende migraine symptomen

Op onderstaande pagina's heb ik zowel de voortekenen van migraine (prodromen) als de resultaten uiteen gezet die meestvoorkomend zijn:


naam:

email:
 

Laatste ervaringen 

 
  wat een ervaring
Hallo Johan,

Pas vanaf week 2 ben ik ook echt oefeningen en adviezen op gaan volgen. De eerste resultaten worden al merkbaar! In plaats van meerdere aanvallen per week zijn het er nu slechts enkelen. Ik heb zeker hoop dat het er de komende weken NOG minder worden.

Bedankt dat je dit zo uitgebreid hebt uitgewerkt.

Nogmaals bedankt!

Johan de V. - RotterdamDeel deze pagina op:

 
 
 
  Copyright © 2019 stopmigraine.be | Disclaimer | Links | Design by YOURwebstek