Omgeving als oorzaak van uw migraine

Home -> Migraine symptomen -> Omgeving oorzaak van migraineomgeving oorzaak van migraine

Wanneer een migraine in aantocht is, zullen veel migrainepatiënten vanzelfsprekend huiswaarts keren om daar te wachten tot de ondraaglijke hoofdpijn toeslaat. Wellicht klinkt het raar, maar de omgeving kan heel goed de oorzaak van uw migraine zijn.

Terwijl onderzoeken hebben aangetoond dat bij zeldzame vormen van migraine, welke voor 60% erfelijk bepaald zijn, de andere 40% wordt bepaald door diverse omgevingsfactoren. Als iemand met een naderende migraine namelijk wordt blootgesteld aan milieu gerelateerde migraine triggers, vuurwerk of een aantal prodromale factoren, is de kans groot dat deze persoon versneld een migraine krijgt.

Omgeving factoren die van invloed kunnen zijn op migraine

Hoe kan een migraine patiënt er zeker van zijn dat factoren uit zijn omgeving in huis geen veroorzaker zijn van hun hoofdpijn? Zorg dat onderstaande factoren in uw situatie niet de oorzaak kunnen zijn:

  • Veelvoorkomende huis allergieën zoals schimmels, stof en huisstofmijt. Vervang luchtfilters in de ventilatiekanalen en denk erover om katoenen lakens te nemen.
  • Tabaksrook. Zorg dat mensen buiten roken om u geen migraine te bezorgen.
  • Te hoge dosis koolmonoxide. Dit is een giftig gas dat afkomstig kan zijn van slecht geventileerde haarden, ovens, geisers en gasapparatuur. Het is aan te bevelen hier speciale melders voor aan te schaffen die u niet alleen een migraine, maar zelfs uw leven kunnen besparen.
  • Onhygiënische waterleidingen. Het is aan te bevelen om te zorgen dat waterleidingen goed doorgespoeld zijn en de filters op de kranen intact en schoon zijn.
  • Pesticiden. Niemand wilt natuurlijk ongedierte in huis, maar de chemicaliën die veelal gebruikt worden als bestrijding van insecten kunnen voor veel migrainepatiënten funest zijn. Wellicht is het voor hen dan ook aan te bevelen of biologische bestrijding van insecten mogelijk is.
  • Huidschilfers van huisdieren. Migrainepatiënten die allergische zijn voor hun huisdier doen er slim aan om te onderzoeken wat de behandelmethoden van hun huisdierenallergie zijn om met het probleem om te kunnen gaan.
  • Schoonmaakmiddelen. Het aantal agressieve chemicaliën in schoonmaakmiddelen is vaak enorm. Het gebruik van natuurlijke reinigingsmiddelen kan voor veel migrainepatiënten veel verlichting geven.


KLIK HIER VOOR MIJN UNIEKE METHODE OM
MIGRAINE DEFINITIEF TE STOPPEN

 

Of schrijf u hieronder in om op de hoogte te blijven van alle nieuwe informatie over omgeving als oorzaak van migraine en meer... :

naam:

email:
 

Laatste ervaringen 

 
  wat een ervaring
Hallo Johan,

Pas vanaf week 2 ben ik ook echt oefeningen en adviezen op gaan volgen. De eerste resultaten worden al merkbaar! In plaats van meerdere aanvallen per week zijn het er nu slechts enkelen. Ik heb zeker hoop dat het er de komende weken NOG minder worden.

Bedankt dat je dit zo uitgebreid hebt uitgewerkt.

Nogmaals bedankt!

Johan de V. - RotterdamDeel deze pagina op:

 
 
 
  Copyright © 2021 stopmigraine.be | Disclaimer | Links | Design by YOURwebstek