Migraine triggers

Home -> Migraine triggers

Migraine triggers zijn eigenlijk te omschrijven als oorzaken of 'aanstichters' van een migraine. Deze zogenaamde triggers kunnen van persoon tot persoon enorm verschillen en ook de snelheid waarmee een migraine in gang wordt gezet wanneer de persoon geconfronteerd wordt met de betreffende trigger verschilt.

Mogelijke migraine triggers

Ondanks dat er gedurende de dag bij sommige migraine patienten misschien wel duizenden verschillende zaken de oorzaak kunnen zijn van een migraine, zijn er een aantal die zeer veelvoorkomend zijn en procentueel gezien bij de meeste mensen een migraine in gang zetten. Deze meest voorkomende 'aanstichters' heb ik hieronder uiteen gezet en door op de betreffende pagina te klikken vindt u meer informatie over de betreffende migraine trigger:

naam:

email:
 

Laatste ervaringen 

 
  wat een ervaring
Hallo Johan,

Pas vanaf week 2 ben ik ook echt oefeningen en adviezen op gaan volgen. De eerste resultaten worden al merkbaar! In plaats van meerdere aanvallen per week zijn het er nu slechts enkelen. Ik heb zeker hoop dat het er de komende weken NOG minder worden.

Bedankt dat je dit zo uitgebreid hebt uitgewerkt.

Nogmaals bedankt!

Johan de V. - RotterdamDeel deze pagina op:

 
 
 
  Copyright © 2021 stopmigraine.be | Disclaimer | Links | Design by YOURwebstek