Soorten migraine

Home -> Soorten migraine

Migraine is er in verschillende soorten en deze soorten migraine verschillen onderling ook nog eens in mate van hevigheid. Voor veel mensen klinkt dit misschien als iets raars aangezien volgens hen migraine toch gewoon 'die hevige hoofdpijn' is, maar in werkelijkheid is er dus wel degelijk een verschil in soorten van migraine op te merken.

Invloed van de verschillende soorten migraine

Vaak heeft de soort migraine invloed op het gebied waar de hardnekkigste pijn voorkomt en ook kan de vorm van de migraine gevaarlijke bijeffecten hebben die in sommige gevallen de gezondheid ernstig kunnen schaden.

Van alleen wat 'hardnekkige hoofdpijn' is dus ook zeker geen sprake! Ik heb hieronder enkele veelvoorkomende soorten migraine uiteen gezet. Door op de links te klikken leest u meer over de verscheidene soorten migraine.

naam:

email:
 

Laatste ervaringen 

 
  wat een ervaring
Hallo Johan,

Pas vanaf week 2 ben ik ook echt oefeningen en adviezen op gaan volgen. De eerste resultaten worden al merkbaar! In plaats van meerdere aanvallen per week zijn het er nu slechts enkelen. Ik heb zeker hoop dat het er de komende weken NOG minder worden.

Bedankt dat je dit zo uitgebreid hebt uitgewerkt.

Nogmaals bedankt!

Johan de V. - RotterdamDeel deze pagina op:

 
 
 
  Copyright © 2021 stopmigraine.be | Disclaimer | Links | Design by YOURwebstek