Over mij

Mijn naam is Johan de Rooi en al sinds mijn puberteit ging ik (net als u waarschijnlijk) gebukt onder de terreur genaamd migraine. In totaal heeft de migraine mijn leven meer dan 10 jaar volledig in zijn greep gehad.

Gedurende deze 10 jaar heb ik alle vormen en effecten van migraine wel voorbij zien komen. Ik had de pech dat mijn migraine zich al tijdens de puberteit enorm snel ontwikkelde in zowel frequentie als hevigheid van de aanvallen.
In de vierde klas van de middelbare school kwamen de aanvallen zo vaak voor en waren ze zo heftig dat ik te vaak op school afwezig was om over te kunnen naar het laatste jaar. Ik kan u vertellen dat dit een enorme mentale dreun voor mij was.

Maar ook na de middelbare school tijdens mijn vervolgstudie was migraine iets om constant rekening mee te houden. Er waren weken dat ik meer in bed in een verduisterde kamer doorbracht dan dat ik de lessen bij woonde. Mijn enige voordeel was dat thuisstudie mogelijk was en het zo toch mogelijk was om mijn studie af te ronden.

Na mijn studie ben ik op mijn 23e aan het werk gaan, waar ik na enkele jaren merkte dat de migraine helaas hier ook van zeer grote negatieve invloed bleek te zijn. Ik had regelmatig periodes waarbij ik door ondraaglijke migrainepijn afwezig was. Iets dat ook mijn baas natuurlijk niet onopgemerkt bleef en wat ik tijdens het volgende beoordelingsgesprek dan ook merkte!

Hier kreeg ik te horen dat mijn regelmatige afwezigheid ervoor had gezorgd dat ik, in tegenstelling tot al mijn andere collega’s, geen promotie kreeg. En dit terwijl ik mijn werkzaamheden volgens hem prima uitvoerde!

Ik kon wel door de grond zakken….

…. en op dat moment begreep ik pas echt wat een impact migraine op het leven kan hebben.

Tegelijkertijd wist ik dat ik niet de enige was die met deze tegenvallers te maken krijgt en besloot ik om mezelf volledig wegwijs te maken in de aandoening die ‘Migraine’ heet. Vervolgens ben ik werkelijk alles gaan lezen wat er over migraine te vinden was. Het hele internet heb ik afgestruind en verschillende wetenschappelijke bladen en onderzoeken heb ik doorgespit op zoek naar informatie over migraine die mij in staat stelde mijn migraine onder controle te houden.

Na maanden en maanden lezen, luisteren en toepassen werd ik ook wel ‘de wandelende migraine encyclopedie’ genoemd.

Aangezien ik wist dat ik niet de enige was die baat zou hebben bij mijn kennis en ervaring heb ik besloten al deze informatie te delen op deze site via diverse informatieve stukken. Verder heb ik met al deze kennis een zeer compleet Migraine Onder Controle boek ontwikkeld waar ik als enige een unieke 100% slagingsgarantie voor afgeef en waar inmiddels al vele mensen definitief hun migraine en hoofdpijn mee hebben kunnen verhelpen. Benieuwd? Klik dan snel verder naar de speciale pagina!

Ik hoop dat u er net zoveel baat bij gaat hebben als ik!

Groeten!

Johan

naam:

email:
 

Laatste ervaringen 

 
  wat een ervaring
Hallo Johan,

Pas vanaf week 2 ben ik ook echt oefeningen en adviezen op gaan volgen. De eerste resultaten worden al merkbaar! In plaats van meerdere aanvallen per week zijn het er nu slechts enkelen. Ik heb zeker hoop dat het er de komende weken NOG minder worden.

Bedankt dat je dit zo uitgebreid hebt uitgewerkt.

Nogmaals bedankt!

Johan de V. - RotterdamDeel deze pagina op:

 
 
 
  Copyright © 2021 stopmigraine.be | Disclaimer | Links | Design by YOURwebstek